Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bay ve Firikçi'ye öğretmenlik görevi

Bay ve Firikçi

Erdek'in iki eski ve başarılı okul müdürü Zeki Bay ve Bekir Firikçi, görevlerinden alınmalarının ardından iki ayrı okulda öğretmen olarak görevlendirildiler.

Erdek’in iki eski ve başarılı okul müdürü Zeki Bay ve Bekir Firikçi, görevlerinden alınmalarının ardından iki ayrı okulda öğretmen olarak görevlendirildiler. Buna göre, son 5 yıldır 18 Eylül Ortaokulu müdürlüğünü görevinde bulunan Zeki Bay, Muzaffer Gürer Ortaokulu Matematik öğretmenliğine, Muzaffer Gürer Ortaokulu Müdürlüğü görevinden alınan Bekir Firikçi ise Erdek’e bağlı Karşıyaka Mahallesi Ortaokulu fen bilgisi öğretmenliğine atandı.

Zeki Bay’ın, puanı yüksek olup, İmam Hatip Lisesi Ortaokulu bölümüne atanma isteğine karşın bu okulda görevlendirilmemesi şaşırtıcı bulunurken, Firikçi’nin ise Erdek içindeki bir okula verilmeyerek, Karşıyaka Ortaokulu gibi uzak bir yere gönderilmesi de anlamlı bulundu.
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde Erdek yerel gazetelerine ve sosyal medyaya açıklama yapan Bekir Firikçi, “Bize, müdürlük görevimizden alınacağımızı Erdek’in önceki belediye başkanı Hüseyin Aysan, daha önce söylemişti” derken, Aysan’ın, bu açıklama karşısında suskun kaldığı dikkati çekmişti. Yine, Zeki Bay da yaptığı açıklamada, müdürlükten alınma kararlarının, siyasi olduğuna işaret etmişti. Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı